11x kosmetika, bez které se v zimě neobejdete

blog0

Chladné dny, mrazivá rána, vítr, déšť a střídání teplot neprospívají naší pleti ani vlasům. Zásobte poličku v koupelně produkty, které o vás intenzivně pečují v zimním období. Tady jsou naše kosmetické tipy.

 

Péče o pleť a rty

Vyživte suchou pleť hydratačními krémy, dodejte jí speciální péči díky maskám a zregenerujte popraskané rty balzámem s pečujícími oleji.

kosmetika0

1. Jelení lůj Originál – je určen ke každodenní péči o jemnou pokožku rtů, které regeneruje, zklidňuje a chrání před povětrnostními vlivy. Velké 13g balení vám navíc vydrží opravdu dlouho.

2. Vitamínová Pleťová maska Regina Professional Care – maska pleť vyživuje vitamíny C, E, F, dodává pleti energii a potřebnou vitalitu v zimním období. Zanechává ji jemnou, hebkou a pružnou. Používejte 1–2 krát týdně.

3. Jelení lůj revitalizační – obsahuje měsíček lékařský, olivový olej a D-Panthenol. Intenzivně zklidňuje a regeneruje suché a rozpraskané rty, když potřebujete rychlou pomoc.

4. Regina mandlový krém Originál pro suchou pleť – krém je určený k hydrataci a zklidnění suché pleti. Obsahuje mandlový olej, vitamín E, D-panthenol, shea butter – karité, glycerin a včelí vosk. Vytváří na pokožce ochranný film, který ji chrání před působením negativních vlivů vnějšího prostředí.

 

Péče o vlasy

Vlasy v zimě dostávají zabrat, nezapomínejte na ně. Chraňte je nejen čepicí, ale i regeneračními maskami a oleji.

kosmetika2

5. Aussie 3Miracle Reconstruction vlasový olej – „zázračný“ olej dokáže napravit škody způsobené počasím i večírkem v zakouřeném prostředí. Pečuje o vlasy díky extraktům z makadamie, jojoby a avokáda. Zacelí je, dodá jim hebkost, lesk a přitom bez zatížení. Je vhodný pro všechny typy vlasů.

6. Aussie Miracle Moisture 3 min. hloubková maska pro vyprahlé vlasy – extra výživná maska pro okamžitý lesk a výživu vlasů. Rychlé použití, když zrovna nestíháte. S makadamiovým olejem z Austrálie.

7. Toni&Guy obnovující maska – hloubkově pečuje o poškozené vlasy, intenzivně je vyživuje a zvyšuje jejich hebkost, lesk a pružnost. Má krémovou konzistenci a příjemně voní. Naneste na umyté a vysušené vlasy, nechte působit 5 minut.

 

Péče o tělo a ruce

Věnujte péči své pokožce po každé koupeli. Ochraňte ruce podrážděné mrazem. V zimě potřebují hydrataci ještě víc, než kdy jindy.

kosmetika3

8. Indulona Original krém na ruce – prověřená klasika v péči o ruce. Jemná parfemace, krémová textura. Vyživuje do hloubky a chrání před nepříznivými vlivy počasí. Brzo k dostání i v tělové verzi.

9. Weleda Mandlové tělové mléko pro citlivou pokožku – mléko s jemnou mandlovou vůní zklidňuje podrážděnou pokožku, hydratuje a zmírňuje její zarudnutí. Extra péče vhodná nejen v zimních měsících, kdy střídáte teploty.

10. Weleda vyživující olej na nehty a nehtovou kůžičku v tužce – nezapomínejte ani na nehty. Nehtová kůžička má v zimě tendenci vysychat a praskat. Ošetřete ji jednoduše pomocí tužky s praktickým štětečkem. S obsahem včelího vosku a bambuckého másla.

11. Carun univerzální konopná mastVýtažek z technického konopí regeneruje pokožku. Pomáhá odstranit suchou kůži na loktech, nohách i k léčbě kožních potíží. Zkuste ji na popraskané koutky, rychle pomůže.

Další vlasová, tělová a pleťová péče na Rohlik.cz.

 

Doporučené články