Jak jsme testovali poctivé uzeniny MÚÚÚ

Víte jaká je nejoblíbenější práce našeho obchodního oddělení? Vybírat nové produkty, které nabídneme zákazníkům. Je totiž potřeba je obětavě vyzkoušet na vlastní kůži.

12233126_1211208705561174_1438424408_n

Když nás MÚÚÚ oslovilo s nabídkou českých uzenin, které vyhrávají testy mezi zákazníky i odborníky, zpozorněli jsme. Nějakou uzeninu nebo masný výrobek si do nákupního košíku dává naprostá většina z vás. Pokud bychom tedy našli nového skvělého dodavatele, udělali bychom radost spoustě zákazníků.

A tak jsme si vyhrnuli rukávy, nabrousili nože a MÚÚÚ otestovali. To, že jsou z Jižních Čech, z českých krav a prasat a vyhrávají testy mezi zákazníky i odborníky, nám nestačilo. My potřebovali vědět, že MÚÚÚ nám (vám) bude chutnat.

Múúú_stůl

V kanceláři jsme se sešli všichni kromě vegetariánů. Na stoly jsme rozložili testovací balíček produktů, objednali pečivo a ze zasedačky udělali testovací laboratoř. Proto vám teď můžeme říct, proč byste MÚÚÚ měli vyzkoušet a co z více než 50 produktů nemáte minout.

Třeboňská šunka

šunka

Tak tohle bychom měli mít! Ta šunka chutná strašně masově a voní. A není to žádá lisovaná splácanina. Píší tady – „Z jednoho kusu vepřové kýty“.  A má 92 % masa! Jestli tohle nebude hit, tak ze mě bude vegetarián.
Adam, obchodní oddělení

 

Hubertská štola

písecké uzeniny3

Tak tohle je místní specialitka, jo? To je jako salám? Tak to bereme už proto, že to není nudně kulatý a vychází to akorát jeden plátek na jeden rohlík(.cz). Já teda salám neměla ani nepamatuju, to jsou všechny takhle dobrý?
Adéla, marketing

 

Špekáčky

foto_farmarske_spekacky_foto

Ty můžeme otestovat jedině u táboráku, ne? Tak na terase? Voní to pěkně, vypadá to pěkně, má to 87 % masa, já bych je bral a táborák bude další teambuildingová aktivita. Na jaře.
Tomáš, šéf obchodu

 

Slanina

foto_farmarska_slanina1

Se slaninou jde všechno a nikdy jí není dost. Tečka. Bereme a ve velkém.
Jakub, šéf produktu

 

A co vyzkoušíte první jako vy? Celý sortiment od MÚÚÚ najdete kde jinde než na Rohlíku a přivezeme vám ho do 90 minut až ke dveřím.

Doporučené články