Hrajeme o 4 kávovary Nescafé Dolce Gusto

fb_dolce-gusto_800x800_2

Neumíte si představit den bez dobré kávy? Pojďte vyhrát jeden ze čtyř kávovarů Nescafé Dolce Gusto s příslušenstvím! Každý set má hodnotu 4000 Kč, hrajeme tedy o ceny v celkové hodnotě 16 000 Kč.

Kávovar je výkonný, ale zároveň nezabere moc místa, takže ho oceníte i v menších kuchyních nebo třeba na chatě. Spolu s mašinkou NDG Piccolo navíc získáte také odvápňovač, espresso šálek s podšálkem, espresso lžičky, stojánek na kapsle a zásobníky na kapsle.

Jak se můžete zúčastnit soutěže?

Stačí jenom najít soutěžní tajenku. Je to věta, která obsahuje čtyři slova, my jsme každé z těchto slov ukryli do jednoho z produktů, který můžete koupit na Rohlik.cz. A protože vás máme rádi, pomůžeme vám s hledáním malou nápovědou ke každému z těchto produktů ;)

Hledejte 4 produkty na Rohlik.cz a sestavte tajenku

Slovo č. 1: Věděli jste, že v kávovaru Nestlé Dolce Gusto si můžete připravit i lahodnou horkou čokoládu? Najděte ji na Rohlíku a máte první slovo do tajenky.

Slovo č. 2: Tuhle křupavou dobrotu si možná po ránu dáváte do mléka nebo do jogurtu. Hledejte pod zn. Nestlé.

Slovo č. 3: Nejlépe se pije z buclatého bílého hrnečku s červenými puntíky. Víc není třeba napovídat :)

Slovo č. 4: Které cucavé bonbony mají šťávu a vitamín C k tomu?

Tak co, povedlo se vám najít podle nápověd produkty a soutěžní tajenku, kterou jsme do nich schovali? :) Pak stačí už jen vyplnit soutěžní tajenku a svůj e-mail do tohoto formuláře.

Soutěžit můžete do pondělí 4. července 2016 (prodlouženo do pondělí 11. července). Ze správných odpovědí vylosujeme čtyři výherce. Tak hodně štěstí!

 

Doporučené články