6 způsobů, jak zaplatit svůj nákup

platebni_metody_1

Že každému vyhovuje jiná platební metoda, to na Rohlíku dobře víme. Proto se snažíme nabídnout co největší výběr způsobů plateb. Jak u nás tedy můžete platit?

Hotovost a stravenky
Platba v hotovosti je pro nás samozřejmostí. Kurýr by měl mít u sebe vždy dostatek bankovek a mincí, aby byl schopen vám rozměnit i v případě, že máte pouze velkou bankovku.

Při platbě v hotovosti můžete využít také potravinové stravenky. Bereme všechny typy v omezení max. pěti stravenek nebo do hodnoty 500 Kč. Pokud ale máte v nákupu alkohol či cigarety, musíte být připraveni, že tento sortiment lze platit pouze v hotovosti. Bohužel toto pravidlo je stejné jako v kamenném obchodě.

platebni_metody_2

Kartou online či kartou u kurýra!
Nechcete platit v hotovosti? Nevadí. Nákup na Rohlíku můžete platit kartou online či nově také kartou u kurýra. Platba kartou online probíhá stejně jako u jakéhokoliv jiného obchodníka. Rohlík vás automaticky přesměruje na stránky banky a tam vyplníte údaje své platební karty.

Důležité upozornění: vždy vyčkejte po dokončení transakce, až budete přesměrováni zpět na stránku Rohlik.cz. Pokud ukončíte transakci dříve, platba jde do blokace, nespojí se s naším systémem a objednávka je vedena jako nedokončená.

Platba u kurýra probíhá přes bezdrátový terminál. Je zde tedy možnost, že pokud se terminál nepřipojí k internetu, není možné platbu provést. Na tuto skutečnost jsou naši kurýři připraveni, a pokud k této situaci dojde, dostanete protokol o předání nákupu a my vám posléze zašleme na email podklady k platbě převodem.

platebni_metody_3

Za 14 dní (Twisto)
Platbu přes Twisto se 14denní splatností lze využít od druhého nákupu na Rohlíku. Po doručení nákupu vám od společnosti Twisto přijde email s podklady k platbě.

Může se stát, že máte u nás již první objednávku vytvořenou, a přesto vás systém nepustí zaplatit. Nejspíše se jedná o chybu ze strany společnosti, která tuto službu poskytuje. V těchto případech se tedy prosím obracejte na podporu Twista – www.twisto.cz.

Kredity
Rohlík má i vlastní platidlo, kterým jsou kredity. Kredity můžete získat několika způsoby: marketingová akce, kompenzace za naši chybu, kompenzace zpoždění aj. Jeden kredit = jedna koruna. Výši kreditů si můžete zjistit ve svém zákaznickém účtu. Pokud chcete kredity využít, stačí zaškrtnout políčko „využít kredity“, které najdete pod platební metodou při dokončování objednávky. Cena se vám automaticky o kredity sníží. Můžete si vybrat, jestli je chcete uplatit, nebo si je ještě necháte aktivní na zákaznickém účtu.

Zvolený způsob platby nelze zpětně měnit v našem systému. Doporučujeme si tedy pečlivě zkontrolovat, jaký způsob máte při dokončení objednávky zvolený. Pokud máte zvolenou platbu v hotovosti a chcete platit kartou nebo obráceně, můžete způsob platby u kurýra změnit pouze v případě, že se jedná o kurýra Rohlíku a objednávka je doručována po Praze.

Doporučené články