8 dobrot, které chce k Mikuláši každé dítě

shutterstock_350364797

Dárky potěší všechny děti, ale pokud si objednáte nějakou tu dobrotu jen pro sebe, nikomu to nepovíme :) Takže co nesmí letos v nadílce chybět?

mikulas2

Čokoládový medvídek Lindt Bear

Co takhle tenhle rok darovat místo obyčejných figurek Mikuláše a čerta tyhle medvídky od Lindtu? Nejenže jsou vyrobeni z kvalitní mléčné čokolády, ale jsou i moc roztomilí!

 

Gumoví medvídci Haribo Goldbären

U medvědí tématiky ještě zůstaneme. Tahle klasika si získala už několik generací, takže s Haribo medvídky určitě neuděláte chybu. V sáčku najdete želatinové bonbony s příchutí jahod, citronu, maliny, pomeranče, ananasu a jablka.

 

Vánoční vajíčko Kinder Surprise Maxi

Co je lepší než čokoládové vajíčko? Maxi čokoládové vajíčko! Tahle dobrota udělá dvojnásobnou radost, protože vajíčko z lahodné čokolády v sobě ukrývá malou hračku. Jak jinak :)

 

Oplatky Knoppers Minis

Sáček plný mini oplatek plněných mléčným a lískooříškovým krémem potěší všechny mlsouny. Je pak na každém, jestli si dá občas na jeden kousek nebo je sní všechny na posezení.

 

Rozinky v mixu polev Diana

Proč zůstávat jen u jedné polevy, když můžete mít hned tři? Vyzkoušejte tyhle sladké rozinky Sultánky v polevě z mléčné, hořké a bílé čokolády.

 

Zobání do kapsy – mrazem sušené maliny

Pro ty, co mají radši zdravé mlsání, máme tyhle maliny sušené mrazem. Díky této metodě  zůstávají maliny plné vitamínů a minerálů. Pokud máte radši jiné druhy ovoce,  podívejte se na celou nabídku zobání tady.

 

Adventní kalendáře

mikulas1

Kalendáře Lindt

Pro všechny milovníky klasiky máme adventní kalendáře z čokoládovny Lindt. Vybrat si můžete buď kalendář s motivem medvídka nebo zasněžené vesničky. Oba v sobě ukrývají bonbony z mléčné čokolády nejvyšší kvality.

 

Kalendáře Ferrero

Komu by neudělal radost adventní kalendář s lahodnou Kinder čokoládou? V nabídce máme hned několik variant, ale náš favorit je tenhle kalendář, protože v okénkách najdete mini verzi oblíbených čokotyčinek – třeba Kinder Bueno a Kinder Country.

 

Tip: Po sv. Mikuláši předvánoční shon nekončí. (Jako byste to nevěděli i bez nás.) Proto máme v nabídce další vánoční nezbytnosti jako těsto na cukroví, vykrajovátka, jmelí, věnce, dekorace či svíčky. Podívat se můžete tady.

Doporučené články