Dnes nevařte. Ochutnejte naše poctivé hotovky

lasagne

Jsou dny, kdy na vaření není čas ani nálada. Jenže najít hotové jídlo připravené z opravdu dobrých surovin, které vám současně nevymete peněženku, není zrovna hračka.

Představujeme proto 21 poctivých „hotovek“, které pro nás připravuje šéfkuchař Radek Šubrt. Na Rohlíku je najdete pod naší vlastní privátní značkou Rohlik.cz. Za jejich kvalitu prostě ručíme vlastním jménem. Vybrat si můžete z 5 hlavních jídel a 16 polévek.

kulajda

Připravili jsme pro vás jak českou klasiku, tak speciality italské či indické kuchyně. Vyzkoušejte tradiční kulajdu (zatím nejoblíbenější polévka), tagliatelle s omáčkou z hub nebo třeba kuře na kari. Mysleli jsme i na ty, kteří se vyhýbají určitým potravinám, proto v nabídce najdete bezlepková, bezlaktózová i vegetariánská jídla.

kure

Všechna jídla jsou připravena z kvalitních surovin a následně šokově zchlazená. Díky tomu si zachovávají stejnou chuť a kvalitu, jako když byla právě uvařena. Polévky v ledničce vydrží až 20 dní a hlavní jídla 5-10 dní, takže si můžete snadno naplánovat jídelníček.

tagliatelle

Tak co vyzkoušíte jako první? :)

Ochutnat poctivá hotová jídla Rohlik.cz

Doporučené články