Speciální valentýnské menu pro dva

blog_menu (6)

Exkluzivně ve spolupráci s Uber jsme pro vás připravili speciální valentýnské menu pro dva.

Můžete se tak těšit na menu sestavené šéfkuchařem Radkem Šubrtem. Vše je připraveno tak, abyste při přípravě nemuseli trávit příliš času a mohli si pochutnat na romantické večeři ve dvou. Menu za zvýhodněnou cenu není v této podobě běžně dostupné na Rohlíku. Tak 14. února neváhejte a udělejte si doma příjemný večer.

Co bude balíček obsahovat?

Pochutnáte si na na skvělé tomatové polévce s kousky lososa. Porce je akorát pro dvě osoby. Jako hlavní chod bude pečené kuřecí supreme prsíčko s máslovou zeleninkou, silnou kuřecí šťávou a voňavými bylinkovými bramborami. Vše stačí krátce zapéct a příprava není nijak náročná. A pokud se budete ještě cítit na dezert, máme pro vás připravenou sladkou tečku na závěr. Čokoládový muffin, nejlepší ještě horký. Připijete si sklenkou exkluzivní frankovky z pozdního sběru. K menu bude přibalený recept na přípravu, takže vše hravě zvládnete a můžete se v klidu věnovat své polovičce.

Kdy a kde bude akce probíhat?

Valentýnské menu lze objednat 14.2. pouze v Praze a v Brně od 14 – 18 hod.

Jak menu zakoupit?

V mobilní aplikaci Uber uvidíte hned na hlavní straně lištu s probíhající akcí. Když na ni kliknete, už budete mít možnost objednat si na svou adresu vůz Uber, který vám přiveze valentýnské menu až domů nebo klidně do kanceláře. Vůz bude v aplikaci i přímo na kapotě speciálně označen. Balíčků i řidičů bude omezené množství. Proto se může stát, že v danou chvíli se vám hned nezobrazí dostupný řidič, buďte ale trpěliví. Kapacita se bude v rozmezí akce postupně uvolňovat, abychom vyhověli co nejvíce z vás. Zvýhodněná speciální cena balíčku je 200 Kč.

Přejeme vám krásného Valentýna a doufáme, že si pochutnáte.

Budeme rádi, když nám nasdílíte na FB nebo IG fotky ze své večeře s hashtagem #ubervalentyn, #valentynzrohliku :)

Doporučené články