Vybíráme to nejlepší pečivo z Rohlíku

Chleba s křupavou kůrkou, čerstvé rohlíky nebo koláčky se spoustou náplně. Vybíráme to nejlepší pečivo z Rohlíku. Pochutnáte si.

pecivo12

Už jste zkusili kváskový chléb Cvrček z pekárny Kabát? Doporučujeme! Je zadělávaný tradiční ruční metodou z žitného kvasu, takže vám bude chutnat a současně prospěje vašemu zdraví. A ta voňavá kůrka!

 

pecivo8

Kroucené rohlíky od Kabáta jsou vyhlášené. Křupou a voní po sádle. Jsou vyrobeny bez chemických náhražek a  sypné solí nebo mákem.

 

koláčky od kabáta

Kdo zkusil koláčky od Kabáta, už nechce jinak. Máslo hned na druhém místě ve složení a poctivá dávka náplně vás dostanou taky. Po okrajích mají vtlačenou tvarohovou náplň navíc.

Jsou vyráběny tradiční ruční výrobou, proto má každý koláček svůj specifický tvar. Máme je s borůvkovou, tvarohovou, švestkovou, višňovou a makovou náplní.

 

pecivo10

Benátecký rohlík od Merhauta je křupavý na povrchu a vláčný uvnitř. Nezapomenutelná tradiční chuť a zpracování. Dejte si ho s máslem, a nebo jen tak, pochutnáte si.

 

pecivo5

Na Rohlíku najdete i bezlepkové pečivo. Nemusíte tedy chodit do speciálních prodejen, ale v klidu vybírejte na jednom místě. Doporučujeme ochutnat čerstvý semínkový chléb.

Je bez deproteinovaného pšeničného škrobu, zabalený bez zbytečných plynů, které prodlužují jeho trvanlivost. Chléb neobsahuje mléko ani vejce, je tedy čistě veganský a bezlepkový. Na povrchu má křupavou kůrku a uvnitř je krásně nadýchaný. Zabalte ho do látkového obalu a vydrží vám měkký i několik dní.

  Zobrazit všechno pečivo na Rohlíku

 

Doporučené články