Speciál na Rohlíku: Buď Fit s Titbit

titbit07

Od úterý do pátku 21. dubna máte na Rohlíku možnost objednat speciální balíček – Buď fit s Titbit

Jednoduchý způsob, jak po Velikonocích odlehčit svůj jídelníček a dopřát si zdravé fit jídlo po celý den. Balíček obsahuje dobroty od snídaně až po večeři, takže hladovět rozhodně nebudete.

Co v balíčku najdete?

1) Začnete den zdravou snídaní

Mangové pyré s chia semínky a granátovým jablkem si zamilujete na první ochutnání. Skvělý chuťový mix si   dopřejte jen tak na lžičku, nebo ho přidejte do bílého jogurtu a doplňte svým oblíbeným müsli nebo granolou. Chia   semínka vám dodají spoustu minerálů, vitamínů, vápníku i vlákniny. Dopřejte si je pravidelně.

titbit05

2) Zažeňte hlad svačinkou

Když přijde hlad mezi snídaní a obědem, sáhněte po fit salátu s jablkem a rozinakmi. Je to svěží kombinace jablka, řapíkatého celeru, zelí a rozinek v bílém jogurtu. Nám moc chutná a věříme, že si tenhle salát taky tak oblíbíte.

Na chroupání během dne vynechte tentokrát nezdravé a přesolené chipsy nebo sladké tyčinky a ochutnejte něco mnohem lepšího. Kousky čerstvého kokosu. Je nasládlý, křupe a přitom je měkký. Chutnat vám bude ale i v snídani, když si ho přidáte třeba do kaše nebo pokrájený na menší kousky do ovocného salátu.

titbit03

3) Mezi obědem a večeří

Cizrnový hummus se sezamovým tahini vás zasytí. Je jemný a přitom výrazný dochucený trochou citronové šťávy. Vychutnejte si ho tradičně s pita chlebem, nebo lehce jen se zeleninovými špalíčky. Mrkev, okurka, nebo řapíkatý celer budou to pravé.

Tip: Pokapejte hummus kvalitním olivovým olejem a poprašte sladkou paprikou.

titbit04

4) Zdravý oběd a večeře

Uprostřed dne je potřeba dodat energii a doplnit si zásoby. K tomu jsme si pro vás připravili naší novinku Titbit Giant cous cous s grilovanou zeleninou. Velké kuličky kuskusu v kombinaci s grilovanou zeleninou a jemným mátovo-koriandrovým dresinkem. Varujeme vás, sníte ho na posezení během chviličky, tak dobrý je :)

K večeři už postačí jen něco lehkého. Tím pravým bude salát s pečenou řepou a ovčím sýrem. Neodolatelná trojka, která k sobě prostě patří.

titbit02

5) Tip na závěr

Nezapomínejte během dne na pitný režim. Co do něj zařadit? Určitě vodu a pokud možno neslazené nápoje. Jestli vám obyčejná voda nechutná, tak si ji jednoduše dochuťte pár kolečky okurky, citronem nebo lístky máty.

titbit01

Doufáme, že si zdravě pochutnáte. Přejeme vám dobrou chuť a užijte si svůj den a buďte fit.

>>Koupit speciál na Rohlíku<<

Doporučené články