Česká zubní péče Herbadent

herbadent1

Rádi podporujeme české značky a produkty. Proto vám představíme značku bylinné ústní péče Herbadent.

Jde o přírodní pasty, ústní vody a péči o citlivé dásně. Bez chemie, barviv, konzervantů a fluóru, který najdeme skoro ve všech pastách. Lidé s kožními ekzémy by se měli fluóru v pastách vyhýbat, protože může zdravotní stav pokožky zhoršovat. Ne všichni jej totiž snáší bez vedlejších účinků. Najít zubní pastu bez něj může být v regálech docela oříšek.

Zubní pasta s ženšenem má příjemnou nasládlou chuť po bylinkách a připomíná chuť meduňky a máty. Nepění tolik jako klasická pasta, protože neobsahuje umělá pěnidla a má úplně jinou barvu, než na kterou jste u pasty zvyklí. Není bílá, ale v přirozené barvě podobné lesnímu medu. Obsahuje unikátní přírodní recepturu ze 7 léčivých bylinek: řepík, heřmánek, šalvěj, nátržník, hřebíček, fenykl a ženšen.  Tahle směs napomáhá díky antibakteriálnímu účinku udržovat zuby a ústní dutinu čistou bez podráždění. Je vhodná i pro ty, co trpí na paradentózu.

herbadent4

herbadent2

Pokud vám bude chybět pocit svěžesti po vyčištění zubů, doplňte zubní pastu ústní vodou. Je svěží, mírně štípe a chladí. Není agresivní jako jiné ústní vody. A opět žádná uměle modrá nebo zelená barva.

Vyzkoušejte i zubní kartáčky od Herbadentu. Jsou dost podobné Curaproxu a díky malé hlavici se s ním snadno dostanete skoro všude.

herbadent5

 Na citlivé dásně má Herbadent gel, který je ze směsi léčivého řepíku, heřmánku, šalvěje a nátržníku a silice z máty, hřebíčku a fenyklu v gelové formě. Bylinný gelový film má déletrvající účinek. Používá se každý večer po vyčištění zubů pomocí měkkého kartáčku a mezizubního kartáčku. Po použití se již nevyplachuje.

herbadent3

>>Koupit na Rohlíku<<

Doporučené články