7 věcí, které jste si přáli a Rohlík vám je splnil

Rohlík slaví tento týden své třetí narozeniny! Když se ohlédneme zpátky, tak se za tu dobu spoustu věcí změnilo. Je to hlavně díky vám, našim zákazníkům, vaší zpětné vazbě na naše služby, spoustě skvělých nápadů a podnětů, které nám každý den posíláte. V Rohlíku se snažíme brát v potaz všechna vaše přání a neustále naše služby vylepšovat a inovovat. Shrnuli jsme pro vás 7 věcí, které jste si za poslední měsíce přáli, a Rohlík vám je dokázal splnit.

 

1. Začali jsme rozvážet do více lokalitRohlik_mapa_1200x628

Kromě Prahy, kde už můžete zahlédnout rohlíkovské auto na každém kroku, doručujeme nákupy také v Brně. Mimo to rozvážíme i do Liberce, Hradce Králové, Pardubic, Plzně nebo Ústí nad Labem a jejich širokého okolí. ZDE si můžete ověřit, jestli dovážíme i k vám.

 

2.  Rozšířili jsme pro vás sortimentkoláž

Z původních 3000 produktů jsme se za tři roky dostali až ke 12 000 a sortiment neustále upravujeme k vaší spokojenosti. Dáváme si záležet, abyste u nás našli vše, co potřebujete. Dbáme hodně na vaši zpětnou vazbu, kdy nám od vás každý týden chodí několik desítek návrhů na zboží, které v našem sortimentu chybí, a snažíme se náš sortiment pravidelně rozšiřovat. Zaměřujeme se jak na kvalitní české potraviny, tak i na produkty od farmářů, ale nabízíme také prémiové produkty ze zahraničí. Za všechny stačí zmínit například naši nejžhavější novinku, spolupráci s Marks & Spencer.

 

3. Zařadili jsme pro vás více farmářských výrobkůshutterstock_477714352

Poslali jste nám spoustu žádostí a zpráv, abychom rozšířili nabídku farmářských produktů. Nyní u nás najdete desítky farmářských produktů například od Naše Miroslav, TRMS, farmy Pěnčín, Struhy nebo rodiny Němcovy.

 

4. Zavedli jsme na vaše přání platbu kartou u kurýrakarta

Nechcete platit za nákup předem, když jste jej ještě ani neviděli, nebo u sebe nemáte hotovost? Žádný problém, každý kurýr má u sebe platební terminál a svůj nákup můžete zaplatit kartou až v okamžiku, kdy vám ho předáme.

 

5. Zavedli jsme dopravu zdarma pro seniorydoprava zdarma seniori rohlik

Vážíme si našich seniorů, a proto jsme pro ně vytvořili klub Rohlík bez bariér. Starší 65 let nebo držitele ZTP u nás mají od pondělí do čtvrtka od 10 do 15 hodin dopravu zdarma na hodinová okna. Samozřejmostí je i donáška až ke dveřím a pomoc s těžkými věcmi nebo možnost objednávky po telefonu. Více informací najdete ZDE.

 

6. Klub Rohlíček: Doprava zdarma pro rodiče dětí do 4 letklub rohlíček rohlik.cz

V Rohlíku nezapomínáme ani na rodiče s malými dětmi. Vytvořili jsme speciální klub pro rodiče s dětmi do 4 let Rohlíček, který vám přináší spoustu výhod. Podobně jako seniorům nabízíme i rodičům dopravu zdarma od pondělí do čtvrtka na hodinová okna od 10 do 16 hod. Navíc vám vracíme 2 % z částky každého nákupu zpět na váš účet a další 3 % při platbě přes Twisto. Rodičům v klubu Rohlíček posíláme přednostně informace o novinkách v sortimentu a slevách, takže vám neunikne žádná nabídka. Více informací ZDE.

 

7. Na Rohlíku můžete vracet vratné lahve a taškyshutterstock_12082276

Pokud máte doma vratné lahve, ale nechce se vám s nimi nikam daleko, dejte je našemu kurýrovi a my vám je obratem připíšeme ve formě kreditů na váš účet. Vracet můžete také papírové tašky z minulého nákupu, a šetřit tím životní prostředí.

 

Nakupujte od 4.10.-10.10.2017 na Rohlíku a vyhrajte exotický zájezd za 70 000 Kč a další tisíce cen

Rohlík slaví tento týden třetí narozeniny, rádi bychom vám poděkovali, že u nás nakupujete, a proto jsme pro vás připravili velkou narozeninovou soutěž o tisíce cen. Více informací o soutěži najdete ZDE.

soutez

Soutěž naleznete také na největším soutěžním portálu v ČR – Soutěže.cz a na Websoutěže.cz

Doporučené články