Farmářské trhy až k vám domů: objevte maso a sýry od českých farmářů

Pokud vám není jedno, co jíte, snažíte se pravděpodobně koupit si v rámci  možností to nejlepší. Jídlo je naše palivo a jak kvalitní je, tak naše tělo jede. Jedním ze základních principů kvalitního stravování je omezit průmyslově zpracované produkty a dát přednost přirozeným potravinám z lokálních zdrojů. A přesně toto vám nabízí farmářské trhy a farmářské potraviny. Podívejte se, se kterými českými farmáři na Rohlíku spolupracujeme a vyzkoušejte jejich skvělá masa a mléčné výrobky. Dovezeme vám je až k vašim dveřím.

Některé produkty jsou certifikované v bio kvalitě, některé ne, podstatné je ale to, že mají jasný původ od malých a středních dodavatelů, jsou bez zbytečné chemie a náhražek, jsou kvalitní, čerstvé a chutí poctivé. Od farmářů navíc máte možnost ochutnat tradiční regionální speciality, které jsou gurmánským zážitkem. A u nás na Rohlíku není o výběr farmářských potravin nouze. Přečtěte si více o našich farmářích.

Farmářské maso

 

Farma rodiny Němcovy vychází z nejstarší tradice českého venkova a nabízí to nejlepší maso a mléčné výrobky. Důraz na kvalitu a nejmodernější technologie se zde setkávají se staletými zkušenostmi. Farma rodiny Němcovy se řadí mezi nejlepší  podniky ve zpracování mléčných produktů i proto, že se nachází v ekologicky nejčistší oblasti České republiky – Českomoravské vrchovině. Doporučujeme Němcovy kuřecí prsa nebo stehenní řízky.

Všechna masa z Farmy rodiny Němcovy si můžete prohlédnout na našem eshopu Rohlik.cz

 

Farmářské potraviny

 

TRMS – The Real Meat Society otevřelo v Čechách první řeznictví zpracovávající maso jen ze zvířat z pastevních chovů, k tomu vrátili na české talíře maso z původních plemen a ukázali, že i české hovězí může být křehké a chutné. V nabídce najdete například bio vepřové kostky, bio kostní vývar, bio plátky na ptáčky, bio burgery a další. TRMS zatím můžete koupit jen v Praze a okolí, v Brně máme zase skvělé maso od Mikrofarmy.

Všechna masa od TRMS si můžete prohlédnout na našem eshopu Rohlik.cz

 

Farmářské potraviny

 

Ecoproduct se specializuje na prodej vyzrálého hovězího a jehněčího masa a dalších produktů v biokvalitě.  Ecoproduct je společnost rodinného typu, opírající se o zázemí vlastní biofarmy. Svým zákazníkům zprostředkovávají kvalitní potraviny, a to jak z vlastní produkce , tak z dalších ekofarem v regionu. Zajímavé je třeba bio mleté hovězí maso, skvělý guláš uděláte z těchto praktických hovězích kostek,  nebo si můžete připravit křehké roštěnky.

Všechna masa z ekofarmy Ecoproduct si můžete prohlédnout na našem eshopu Rohlik.cz

 

Farmářské trhy

 

Značka Naše Miroslav nabízí čerstvé i vakuované maso a uzeniny. Základní suroviny pro výrobky Naše Miroslav pochází z kontrolovaných, 100% moravských konvenčních chovů, dobytek je porážen lokálně bez dlouhého transportu a stresu zvířat. Předností uzenin této značky je mimořádně vysoký podíl masa, velmi nízký obsah soli a konzervačních látek.

Všechna masa od Naše Miroslav si můžete prohlédnout na našem eshopu Rohlik.cz

 

Mikrofarma je farmářské řeznictví a bistro, které nabízí rozmanité špičkové potraviny pod jednou střechou.  Naleznete zde denně k dispozici celý sortiment masa z lokálních ekofarem. Vepřové maso mají z farmářských vepříků, bio jehněčí z Bílých Karpat, čerstvá kuřata z volného chovu.

Všechna masa z Mikrofarmy si můžete prohlédnout na našem eshopu Rohlik.cz

 

Biopotraviny z farmy

 

Světničkové kuře je produkt České společnosti sídlící v Uherském Brodě, která se zabývá zpracováním drůbeže, výrobou a prodejem drůbežích specialit, nejrůznějších uzenin a nabízí především široký sortiment šunek. Celý výkrm kuřat je od počátku kontrolován, aby kuřata měla optimální podmínky pro vývin, které ovlivňují kvalitu masa. Dodání a zpracování kuřat je v souladu s přísnými pravidly welfare.

Všechna masa od Světničkové kuře si můžete prohlédnout na našem eshopu Rohlik.cz

 

Farmářské sýry a mléčné výrobky

 

Farma Struhy  je rodinná farma hospodařící v režimu ekologického zemědělství. Její mléčné výrobky jsou vyráběny podle tradičních postupů a receptur pouze z mléka, čistých mlékárenských kultur a syřidla. Nenajdete v nich žádné konzervanty, barviva, škroby, stabilizátory, sušené mléko a umělá sladidla.Veškerá produkce farmy má certifikát BIO .Základní sortiment  výrobků tvoří pasterované selské mléko, selské jogurty, selské jogurtové nápoje, selský tvaroh a selský čerstvý sýr.

Všechny mléčné výrobky z farmy Struhy si můžete prohlédnout na našem eshopu Rohlik.cz

 

Farmářské bioprodukty

 

Farma Pěnčín v Českém ráji vám zprostředkuje chuť rozplývajícího se kozího sýra na jazyku, navíc v hospodářství, o němž se objevují první zmínky už na počátku 18. století.  Za hodinu a půl se ocitnete z ruchu Prahy v úplně jiném světě. Ochutnejte přírodní kozí sýr,  kozí tvarohovou pomazánku nebo přírodní tavený kozí sýr.

Všechny mléčné výrobky z farmy Pěnčín si můžete prohlédnout na našem eshopu Rohlik.cz

 

Statek Horní Dvorce je rodinná firma manželů Dubových. Chov více než 300 ks ovcí je zaměřen na dojné ovce plemene Lacaune a masné ovce plemene Suffolk a Texel. Jejich cílem je produkovat čisté přírodní potraviny ze statku a nabídnout je přímo zákazníkovi nebo do maloobchodu.Zkuste jejich farmářskou goudu nebo čerstvý ovčí sýr s česnekem.

 

Všechny mléčné výrobky ze statku Horní Dvorce si můžete prohlédnout na našem eshopu Rohlik.cz

Farmářské trhy a potraviny

 

Farma rodiny Němcovy mléčné výrobky produkuje z kvalitního mléka. Díky ekologicky čistému prostředí Českomoravské vrchoviny, jsou pastviny pro jejich skot tím nejlepším prostředím, které má blahodárný vliv i na kvalitu dodávaného mléka a mléčných výrobků. Nabízí jogurty, probiotické nápoje, tvarohové krémy, tvaroh, mléko, sýr, čerstvou syrovátku a máslo.Mléčné výrobky neobsahují konzervační látky, umělá barviva, sladidla, zvýrazňovače chuti ani zahušťovadla. Farmářské trhy se neobejdou bez jejich poctivých lahůdek.

 

Všechny mléčné výrobky z farmy rodiny Němcovy si můžete prohlédnout na našem eshopu Rohlik.cz

 

Podívejte se na naši nabídku farmářských potravin

Zajímá vás, jaké farmářské produkty si můžete objednat na Rohlik.cz? Tady najdete další masa, sýry, mléčné výrobky a značky od lokálních dodavatelů, které si můžete objednat k vám domů. Stačí kliknout sem.

farmářské potraviny Rohlik.cz

 

Doporučené články