6 valentýnských rad pro bezradné muže

Den svatého Valentýna je známý svátek lásky, který připadá na 14. února. Patříte mezi ty muže, kteří chtějí svou polovičku překvapit a potěšit, ale došly vám nápady a nejste zastánce drahých dárků? Inspirujte se našimi jednoduchými radami, které vaší partnerce udělají zcela jistě radost. Je jen na vás, zda vyberete jednu nebo všechny možnosti ?

 

  1. Romantická snídaně

Jak jinak začít den zamilovaných než snídaní, které vaše polovička miluje. Vstaňte dříve a dejte si záležet na přípravě nejlepšího začátku dne. Co takhle čerstvé koláče z Antonínova pekařství nebo loupáky z pekárny Kabát? Dejte na stůl trochu barvy pomocí čerstvých jahod a čerstvých šťáv UGO.

  1. Květiny vždy potěší

Květiny potěší ženu při každé příležitosti a na sv. Valentýna by měly být samozřejmostí. Věděli jste, že barva květiny vyjadřuje to, co chcete říct? Červenou kyticí vyjadřujete lásku a vášeň, modrou svou věrnost, oranžovou chcete říct, že po ní toužíte a světle růžovou vyjadřujete obdiv a své sympatie. Vyberte si z naší nabídky tu pravou pro svou polovičku.

  1. Extáze pro chuťové buňky

Čokoládové pralinky, tabulka čokolády, bonboniéra,…Vyberte jakékoliv čokoládové potěšení a vykouzlete své polovičce úsměv na tváři. Dávka endorfinů, která je v čokoládě obsažena, zvedne náladu na 100 %. Co takhle vybrat tu nejvhodnější čokoládu v překrásném valentýnském balení?

 

  1. Uklidňující koupel s jahodami a sektem

Připravte koupel plnou bublinek, pusťte oblíbenou muziku a nachystejte skleničky se sektem a čerstvými jahodami. Pro uvolněnou atmosféru doporučujeme zapálit svíčky a zde rozhodně neplatí pravidlo, že méně je více. Pokud vlastníte vanu malých rozměrů nebo sprchový kout, tak nezoufejte. Krásný pokoj s velkou vanou najdete v každém hotelu ?

  1. Valentýnská večeře

Cítíte se na vlastnoruční přípravu romantické večeře nebo dáte raději přednost luxusní restauraci? První možnost ocení ženy více. Ukážete jim, že vám na nich záleží a že svůj čas nad sporákem trávíte jen a jen kvůli nim. Vyberte si recept, který zvládnete a nebudete kvůli němu ve stresu a který bude hlavně oběma chutnat. Sepište si veškeré ingredience a jednoduše u nás objednejte. My vám nákup přivezeme a na vás bude už „jen“ to vaření. Nezapomeňte k večeři objednat lahodné červené nebo bílé víno, ať se nervozita z večera vytratí.

 

  1. Sladká tečka na závěr

Postarat se musíte také o sladkou tečku na závěr v podobě dezertu. Je jen na vás, zda naservírujete neodolatelnou zmrzlinu Magnum  nebo dezert připravíte sám.

Co takhle zkusit čokoládovou pěnu? Máme pro vás jednoduchý a vynikající dezert, který zvládne každý.

Suroviny: 180 g tmavé čokolády (70%), 3 vejce, 1 lžíce krupicového cukru, 250 ml smetany ke šlehání, 2 lžíce oblíbeného alkoholu (rum, griotka…), čokoládové hobliny na ozdobu.

 

Čokoládu nalámejte na kousky a vložte do misky. Posaďte ji na rendlík s vroucí vodou (dno misky se nesmí dotýkat hladiny) a za stálého míchání ji rozehřejte. Oddělte žloutky a bílky. Ručním šlehačem ušlehejte žloutky s cukrem do nadýchané pěny a pak ji vmíchejte k mírně vychladlé čokoládě. Smetanu ušlehejte dotuha a pomalu přimíchejte k základu. Nakonec přidejte ušlehané bílky a pokud chcete, můžete přidat alkohol. Vše opatrně promíchejte do pěny a rozdělte do sklenic a nechte v ledničce vychladit. Podávejte ozdobené čokoládovými hoblinami. Mňam!

Ať už si vyberete kteroukoliv možnost, vaše partnerka bude zcela jistě překvapena a uchvácena. My vám s překvapením mile rádi pomůžeme :-) Krásného Valentýna!

Doporučené články