7 důvodů, proč chcete být kurýrem Rohlíku (nebo kurýrkou)

Kurýr Rohlik.cz

České silnice už brázdí stovka aut Rohlíku, které potřebují svého řidiče nebo řidičku. Nechcete to být vy? Abychom vás nalákali, zeptali jsme se našich kurýrů a kurýrek, proč by svoji práci doporučili.

1. Všichni vás budou mít rádi

Nemá cenu si nic namlouvat. Kurýři jsou tou nejmilovanější součástí rohlíkového týmu (samozřejmě spolu s holkami ze zákaznické podpory). A to nejen když přivezou zákaznicím tulipány, jako to bylo na letošní Mezinárodní den žen.

„Díky, vše proběhlo bez problémů!! Kurýr moc milý kluk. Hlavně děti měly radost, že jim dovezl svačinky :)“

„Jsem nadšená za rychlost, milý kurýr. Příště zvolím vyšší spropitné!“

„Prosím předat velkou pochvalu panu Martinovi! Ochotně a sám od sebe mi nákup přinesl do patra a mile mi představil novinky.“

To je jen malá ochutnávka ze stovek pozitivních hodnocení, které naši kurýři každý týden dostanou od zákazníků.

2. Tohle auto vám bude říkat pane

Auto Rohlik.cz

3. Pokocháte se krajinou

Krajina

Nákupy rozvážíme nejen v Praze, ale i ve Středních Čechách. Takže nejenže si zocelíte nervy v pražském provozu, ale ještě poznáte nové kouty naší vlasti :)

4. Zlepšíte si fyzickou kondici

Kurýři Rohlik.cz

5. Zákazníci vás budou rozmazlovat

Nejenže vám budou psát milé recenze a usmívat se, když jim přivezete nákup. Velká část neváhá přidat dýško. Většinou v podobě drobných, ale mohou to být i domácí koláčky. Fotka jako důkaz.

Dýško

6. Kolegové jsou sympaťáci

Kuryri

Dispečink, logistika, sklad, ostatní kurýři. (Ani my v kancelářích nejsme k zahození!) Bude vám u nás dobře, slibujeme! (Fotka je z Velikonoc, ouška nejsou standardní součástí uniformy:)

7. Rohlik.cz je prostě cool

Nebudeme vám cpát obvyklé fráze o „mladé dynamické firmě“, ale trochu se pochlubit musíme. Rohlik.cz denně šetří čas tisícům zákazníků a taky nervy, které by museli obětovat v tlačenicích mezi regály. Snažíme se lidem zjednodušovat život a dát jim víc času na to, co dělají opravdu rádi. Pojďte nám v tom pomoci!

Mrkněte se, co obnáší práce kurýra Rohlíku v Praze.

Doporučené články