Zaručené tipy na dárky: S námi to stihnete

Alkohol jako dárek

Nákup vám dovezeme i na Štědrý den do 14 hodin, takže času objednat dárky je stále dost…

Jistě, nejlepší dárky jsou ty vybrané přesně na míru. Jenže co koupit někomu, kdo už všechno má? Nebo někomu, kdo „nic nechce“? Případně babičce, která všechno schová do výbavy nebo o rok později pošle dál?

Sázkou na jistotu bývá lahev něčeho dobrého. Babičce ořechovku na žaludek, pro tátu dobrý rum nebo koňak a přítelovi prosecco s Aperolem jako vzpomínku na léto. Fanoušci plzeňského piva zase ocení dárkové balení s originálním půllitrem.

Kuchařky Apetit

Pojďme ale k jídlu. V sekci kuchařek nově najdete kompletní edici knih od časopisu Apetit. Jsou tématicky natolik pestré, že by se s nimi dala udělat radost celé rodině – od tchyně po dědečka. Jen byste asi nevypadali jako ten nejvíc nápaditý ježíšek.

Šlápnout vedle nejde balíčkem plným dobrot. Zvlášť pro prarodiče, kteří na sobě často šetří, je to nejlepší dárek (spolu s vitamíny a dalšími doplňky stravy). Máte totiž jistotu, že si dobroty užijí. Mrkněte na naše tipy na lahůdky nebo sladkosti.

Superfood

 

Jestli vybíráte pro kuchaře nebo kuchařku, kteří rádi experimentují, zkuste jim nadělit třeba pravý šafrán nebo kokosový cukr. A mimochodem, když už mluvíme o kokosovém cukru. Snaží se někdo z vašeho okolí žít zdravě? Pak možná ocení některou ze superpotravin.

Weleda

Pokud dobrým jídlem ještě nikdo nic nezkazil, s kosmetikou je to podobné. Hlavně s tou přírodní. Doporučujeme nadělit dárkový set, třeba od Weledy – mandlový pro citlivou pokožku nebo růžový. Další dárkové balíčky najdete tu.

A když už si vážně nebudete vědět rady, kupte svíčku. Uznejte sami, že proti něčemu, co se jmenuje Pohodlí u krbu, se nedá protestovat :)

IzolepaV žádném případě taky nezapomeňte na izolepu! Máme jednu extra vychytanou, díky které nepotřebujete nůžky a nevynervuje vás nekonečným hledáním okrajů. :)

Na Rohlíku seženete i vánoční balicí papír, a dokonce i blikající žárovičky.

A pokud máte dostatek času a jste zruční, můžete místo nakupování zkusit jedlý dárek vlastnoručně vyrobit. Máme pro vás spoustu receptů a návodů.

P. S. Hlavně se nestresujte, ono to nějak dopadne :)

 

Doporučené články