Jak na Rohlíku platit stravenkami?

Věděli jste, že na Rohlíku můžete platit i stravenkami? Vzhledem k současné situaci a zavedeným bezpečnostním opatřením můžete na své konto jednoduše převést peníze ze stravenkové karty a nakupovat za ně na našich webových stránkách. Není to nic těžkého. Každý den můžete do svého účtu nabít částku v maximální výši 500 Kč. Zvolená částka se na Váš účet připíše ve formě kreditů, které poté můžete uplatnit při platbě za Váš nákup potravin. A jak na to? Na to se podívejte v jednoduchém návodu, který jsme si pro Vás připravili.

 

 

Přihlašte se do svého rohlíkovského účtu a přejděte do sekce „Můj účet„.

Do svého účtu se pohodlně dostanete vždy, když najedete myší na své jméno, které je po přihlášení zobrazeno v pravé horní části obrazovky.

 

 

V levé části obrazovky klikněte na možnost „Nabít kredity přes stravenky„.

V současné době přijímáme stravenkové karty společností Edenred (Ticket Restaurant) a Up (eStravenka).

 

 

  1. Zvolte částku, kterou chcete na svůj účet dobít. Každý den můžete dobít částku v rozmezí 1 – 500 Kč.
  2. Zaškrtněte políčko s prohlášením, že nabité kredity využijete pouze na nákup potravin.
  3. Klikněte na „Nabít kredity„. Dojde k přesměrování na platební bránu, kde vyplníte číslo Vaší stravenkové karty, datum její expirace a CVC/CVV kód, který naleznete na zadní straně Vaší karty.

 

 

Vyplňte všechny příslušné údaje a klikněte na tlačítko „Zaplatit“. Kredity budou připsány přímo na Váš rohlíkovský účet.

 

A co že jsou to ty kredity?

U nás na Rohlíku má i své vlastní platidlo, kterým jsou právě zmiňované kredity. Kredity mohou zákazníci získat několika způsoby: již zmiňované dobití přes stravenkovou kartu, jako dárek v rámci marketingových aktivit, kompenzací za naši chybu případně zpoždění aj. Jeden kredit = jedna koruna. Výši a platnost kreditů si můžete jednoduše zjistit v levém menu ve svém zákaznickém účtu.

Pokud budete chtít kredity využít, stačí zaškrtnout políčko „využít kredity“, které najdete pod platební metodou při dokončování každé objednávky. Cena se poté automaticky o kredity poníží. Můžete si vybrat, jestli je chcete uplatit, nebo si je ještě necháte aktivní na zákaznickém účtu.

 

 

Doporučené články