Kvalita restaurace v pohodlí domova: Jídla od šéfkuchaře až k vám do kuchyně

Připravte si pokrm z poctivých surovin. A to úplně bez námahy! Z Rohlík Bistro vám nově dovezeme až ke dveřím ta nejlepší jídla od vybraných šéfkuchařů.

Vysoká kvalita a jednoduchá příprava

Známe to asi všichni. Máte chuť na pořádné jídlo, ale představa vaření už tak lákavá není? Nechte vařit profíky, kteří k přípravě pokrmů přistupují s láskou za všech okolností! Na Rohlík Bistro na vás nově totiž čekají vybrané pochoutky od zkušených šéfkuchařů, díky kterým si zážitek jako z restaurace vychutnáte i z pohodlí domova. Jídla jsou šokově zchlazená a čerstvá vydrží až 5 dnů, klidně se tak můžete vybavit i na nějaký ten den dopředu. Pak už stačí jen ohřát a vychutnat si tu symfonii chutí!

Kdo vám bude vařit?

Kdo se postará o to, abyste si gurmánský zážitek jako z restaurace užili klidně i v županu? Představujeme vám první trojici šéfkuchařů:

Petr Bureš – to nejlepší z Česka i ze světa

Petr je ostřílený kuchař s 30letou praxí v gastronomii. Během té doby se zvládl setkat se spoustou špičkových zahraničních kuchařů, od kterých čerpal inspiraci a zkušenosti. A také se naučil vnímat českou kuchyni zahraničníma očima. Na Rohlíku můžete ochutnat jeho mexické, francouzské i české speciality, které jsou mu nejbližší – chilli con carne, kuře na víně, hovězí na česneku i další.

Mahavir Kanswal – Indie se špetkou Evropy

Mahavir je talentovaný šéfkuchař původem z Indie, který se v oboru pohybuje přes 20 let. Roky sbíral zkušenosti ve špičkových restauracích, sám se nejvíce našel v experimentování. Nejraději totiž snoubí pokrmy z rodné Indie s těmi evropskými. Jeho jídla jsou zážitkem plným chutí, které umí strávníka nadchnout i překvapit. Jsme si jistí, že jeho gastro alchymii si zamilujete i vy. Přesvědčte se u indické tomatovo-čočkové polévky nebo kuřecí tikka masaly s šafránovou rýží.

Gianluca Gardi – nefalšovaná tradiční Itálie

Gianluca s sebou na Rohlík přivedl nefalšovanou italskou kuchyni. Jeho do Prahy zase zavedla láska. Předtím než zakotvil v Česku, sbíral zkušenosti v restauracích v Dublinu, Sydney i v Londýně. Kuchařskou inspiraci nachází, kde se dá – u rodičů, klientů i na internetu. Sám má na kontě víc než 60 receptur. Ty nejlepší vám přivezeme až ke dveřím. Je libo tradiční lasagne, gnocchi s hříbkovou omáčkou nebo tomatovou polévku?

Vybraný pokrm vám přivezeme až ke dveřím už do 2 hodin od objednání. Ať už se rozhodnete pro jakékoli jídlo, fantastická chuť je zaručena! Členové Rohlík Premium si navíc všechny pokrmy užijí se slevou 15 %! Dobrou chuť!

Doporučené články