Jsou německé potraviny kvalitnější? Posuďte sami!

Na konci léta jsme se vás na našich sociálních sítích ptali, zdali byste chtěli na Rohlíku speciální sekci kvalitních německých potravin. Ohlasů i komentářů byly stovky a drtivá většina z nich pozitivní. Také jste nám poslali spousty návrhů, které z produktů na trhu našeho západního souseda máte nejraději, ale marně jej hledáte v tuzemských obchodech.

nemecke-potraviny

Protože jsme vám chtěli vyjít vstříc, vyhledali jsme dodavatele, kteří nám zaručili stejné složení i kvalitu produktů jako na německém trhu. Mezi německými potravinami na Rohlíku tak nechybí kvalitní německé jogurty, sýry a mléčné výrobky, uzeniny, dětské přesnídávky nebo drogerie.

V naší nabídce najdete nově například mléčné výrobky značky Müller a Elinas, oblíbené sýry PhiladephiaRougette nebo Heinrichsthaler, uzeniny Ponnath, dětskou výživu HiPP, čistící prostředky Frosch a také na výběr německých piv a vín.

 

Kompletní nabídku německých potravin na Rohlíku najdete tady

Šetříme váš čas

Jedním z našich hlavních poslání v Rohlíku je, že se snažíme šetřit našim zákazníkům čas. A u zavedení německého sortimentu to platí dvojnásob. Díky německým potravinám na Rohlíku už nemusíte plánovat zdlouhavé cesty do německého pohraničí pro jogurty, drogerii nebo prací prášky. Stačí jen pár kliků na počítači nebo v telefonu a produkty, na které jste zvyklí, jsme vám schopni doručit až domů v čase, který si sami zvolíte.

Nezapomínáme na Česko

Na druhou stranu to neznamená, že bychom v Rohlíku přestali podporovat kvalitní české výrobky od českých farmářů, zemědělců a lokálních dodavatelů. Na Rohlíku pořád najdete široký sortiment potravin českého původu, které jsou kvalitou srovnatelné s německými protějšky, jako například české jogurty z mlékárny ValMez a Choceň nebo uzeniny od Naše Miroslav.

 

Širokou nabídku českých potravin najdete ZDE.

české potraviny

 

Německé nebo české? Rozhodněte se sami

Jaké potraviny upřednostňujete radši? České nebo německé? Vyzkoušejte oboje a napište nám do komentáře na naše sociální sítě, těšíme se na vaše ohlasy :-)

Doporučené články