Novinky pro vaše pohodové Vánoce

vanoce-rohlik

Vánoce jsou za rohem a my moc dobře víme, jaký shon budete mít během prosince. Každá ušetřená hodina je v tomhle období dvojnásob cenná a pořídit nákup online je často jediný způsob, jak naplnit ledničku, a přitom nepřijít o zdravý rozum. Tady jsou novinky, které jsme pro vás připravili na Rohlíku.

Osobní odběry zdarma
Jste neustále v pohybu, takže se vám nedaří sladit čas a místo doručení? Bydlíte mimo rozvozovou oblast? Nebo se vám nechce platit za dopravu, když si můžete nákup vyzvednout vlastním autem? Tak to si přečtěte podrobnosti k osobním odběrům. Ty zatím fungují v pilotním provozu na 4 čerpacích stanicích MOL v Praze a místa budeme ještě před koncem roku dále rozšiřovat.

fb_rohlik-po-ceste_1200x628

Posílená kapacita logistiky
V srpnu a září jsme zásadně měnili systém v našem pražském skladu. Změny se neobešly bez komplikací, ale po dvou měsících provozu “přebudovaného” skladu můžeme říct, že to za všechny bolesti a trápení stálo.
O polovinu ubylo chyb i zpoždění. Pro zajímavost: náš sklad nyní dokáže přichystat průměrný 50položkový nákup za 11 minut! Díky výrazně vyšší kapacitě a rychlosti jsme připravení na vánoční nápor, kdy budeme moci ulehčit život více zákazníkům.
I tak se ale může stát, že v předvánoční špičce bude váš zájem vyšší, než jsou naše možnosti. Moc nám pomůže, když si během těchto několika výjimečných dnů objednáte spíše jeden velký nákup místo několika menších. Děkujeme!

vanoce1

Trafika, květiny a další novinky
Věděli jste, že v sortimentu Rohlíku už najdete přes 10 000 položek? To je proti 6000, ze kterých jste mohli vybírat před rokem, obrovský skok. Všechny novinky si můžete prohlédnout v této sekci. Já vám doporučuji podívat se třeba do trafiky, květinářství nebo vánočního oddělení. Ale nabídku rozšiřujeme plošně. A také zlevňujeme!

skola-vareni

Škola vaření
Vaření vás baví, ale rádi byste se naučili nové věci? Díky naší video škole vaření můžete! Základními i pokročilými kuchařskými technikami vás provede MasteChef Roman Kotlář.

Vánoční provoz
Předvánoční období s sebou nese jednu velkou bolest: Extrémně komplikovanou dopravu. Uděláme vše pro to, abychom vám v prosinci vozili nákupy načas. Stejně vás ale prosím o trpělivost a pochopení, pokud se nám to nepovede. Situaci na silnicích bohužel ovlivnit neumíme, takže prosím počítejte, že se objednávka kvůli ní může zpozdit.

A jaká bude vánoční otevírací doba?
– Na Štědrý den budeme nákupy rozvážet do 14 hodin.
– 25. 12. si celý tým výjimečně dopřeje odpočinek (tolik potřebný po hektickém prosinci) a bude zavřeno.
– Od 26. 12. budeme mít otevřeno jako obvykle.
– Na Silvestra rozvážíme do 18.00 a 1. ledna začneme ve 12.00.

Za celý tým děkuji, že u nás nakupujete!
Tomáš Čupr, ředitel Rohlik.cz

Přejít na Rohlik.cz >

Doporučené články