Vyzkoušeli jsme za vás voňavé pečivo přímo z naší vlastní pekárny

Abychom ještě více zlepšili kvalitu našeho pečiva, postavili jsme si v našem skladu novou pekárnu. Ve spolupráci s Merhautovým pekařstvím pro vás pečeme každý den vybraných 11 druhů pečiva přímo u nás v pekárně na skladě, takže si teď můžete vychutnat čerstvé voňavé pečivo přímo z naší pece.

 

Vyzkoušeli jsme za vás naše nové čerstvé pečivo

pekárna rohlik.cz

Chceme si být jistí, že víme, co prodáváme, proto jsme si v kanceláři uspořádali  malou ochutnávku pečiva ze zkušebního provozu nové pekárny. Jednoznačný hlas většiny degustátorů potvrdil, že se kvalita pečiva rozhodně vylepšila. V hodnocení nejlíp dopadl klasický rohlík (ani jsme nečekali, že by to na Rohlíku mohlo dopadnout jinak :-) Velké oblibě se těšily i koláče – tvarohový, povidlový, makový nebo borůvkový.  Za zmínku určitě stojí i snídaňové bestsellery jako loupák nebo máslová brioška, naopak zastánci zdravé stravy si pochvalovali vícezrnný rohlík Kornspitz a Corny housku.

Všechny druhy našeho čerstvého pečiva najdete ZDE.

Čerstvé pečivo

 

Jak to vypadá v naší pekárně?

Abychom vám ještě více navodili atmosféru nové pekárny, vzali jsme kameru a natočili celý proces od přípravy těsta až k doručení na váš stůl.  Jen nás mrzí, že nemůžeme přenést i tu vůni, která je pro naší pekárnu tak charakteristická, tak si ji zkuste alespoň představit :-) Nebo ještě lépe, rovnou si udělejte objednávku a nezapomeňte přihodit i čerstvé pečivo. Budeme rádi i za jakoukoliv zpětnou vazbu od vás.

Doporučené články