Znáte tyhle? Prozkoumali jsme značky dětské kosmetiky

Niveu i Weledu zná každá maminka. Pokud chcete objevit něco nového, pomůžeme vám zorientovat se v zajímavých značkách. Chcete pro svoje miminko kosmetiku ryze českou, nebo jihoafrickou s výtažky z baobabu?

Vymyšleno, vyvinuto, vyrobeno – v Česku

Ryze česká, taková je značka Onclé. Prémiové výrobky společnost Melitrade (v portfoliu má ještě třeba známější značku Linteo) vyvíjí a navíc i vyrábí v Česku. Co stojí za vyzkoušení?  Kromě vlhčených ubrousků určitě oleje, třeba čistící olej na zadeček s BIO šípkovým olejem a Squalanem nebo třeba tělový olej po koupeli s BIO šípkovým olejem, bavlníkovým a mandlovým olejem, který pokožku dlouhodobě hydratuje, vyživuje a chrání.

Onclé dětský čistící olej na zadeček, 259,90 Kč

Onclé Dětský vyživující olej, 299,90 Kč

 

Konopný olej v bio kvalitě

Jestli fandíte ekologii a malým značkám, zkuste Bio-D. Britská rodinná firma se snaží vyrábět výrobky tak, aby to mělo minimální dopad na životní prostředí. Stejně jako samotné používání jejich kosmetiky. Doporučujeme vyzkoušet speciální ručně vyráběné mýdlo z nejkvalitnějšího, za studena lisovaného konopného oleje v bio kvalitě.

Bio-D Mýdlo s konopným olejem, 59,90 Kč

 

Baobab a Rooibos z jihu Afriky

Určitě znáte kosmetické značky z Británie, USA, Německa, ale co nějakou jihoafrickou? Teď už ano. Pure Beginning se věnuje výrobě bio produktů pro citlivou pokožku nejmenších a specializuje se na kombinování jedinečných a výkonných složek z domorodých afrických rostlin jako je Baobab, Marula a Rooibos. Za vyzkoušení stojí třeba malinová zubní pasta, která vůbec nemá umělou dochuť! Samozřejmě i v ní najdete výtažek z baobabu (a třeba i rozmarýnu). Druhou „bezpodmínečně nutnou“ pastou k vyzkoušení je ta s příchutí vanilky a máty.

Pure Beginnings Zubní pasta malinová bez fluoridů, 169,90 Kč

Pokud fandíte oblíbeným probiotikům, najdete je od značky Pure Beginnings třeba v tělovém krému nebo v tělovém mýdle. Malé vodníčky pak potěší ultrajemná bublinková koupel, vy si pak zamilujete složení: bio výtažek s Aloe Vera zklidňuje a působí antibakteriálně, bio olej z pomerančové kůry má zklidňující a protizánětlivé vlastnosti. Bio olej z květů stromu Ylang Ylang má relaxační vlastnosti a nádherně provoní pokožku. Výtažek z ovoce Baobab zklidňuje a hydratuje pokožku a také slouží jako prebiotický zdroj potravy.

Pure Beginnings BIO Bublinková koupel s Aloe Vera, 259,90 Kč

 

Něžná péče od tatínků

Naif je holandská přírodní kosmetika bez nesmyslů. Co to znamená? Že uvnitř relaxační pěny do koupele, výživného šamponu, čistícího a mycího gelu nebo pečujícího krému nenajdete žádné minerální oleje, parabeny, PEG a syntetická pěnidla, SLS / SLES, fenoxyethanol, chemické konzervanty, esenciální oleje či jiné potenciálně škodlivé nebo alergenní látky. Těšte se na milou vůni díky jemnému parfému, který nezpůsobuje alergie, a užívejte si lásku a péči, kterou do výroby přípravků vložili dva tatínkové.

Na první pokus můžete zkusit otestovat set miniatur, tak si nejlépe uděláte představu o všech výhodách.

NAIF Set miniatur kosmetiky pro děti a miminka, 199,90 Kč

 

Doporučené články