Maminky a tatínkové, znáte všechny výhody klubu Rohlíček?

rodina

Víme, že mateřská dovolená není žádná dovolená. Proto jsme pro „naše“ nastávající maminky a rodiče malých děti na Rohlíku zřídili speciální klub Rohlíček. Díky němu rodiče ušetří na dopravě a dostanou ještě nějaké to procento z nákupu zpátky.

 

Co je potřeba k registraci do Rohlíčku? Stačí si zřídit klasický zákaznický účet na Rohlíku a poté se přihlásit zde do klubu Rohlíček. Při registraci zadáte jen křestní jméno dítěte a datum narození. Pokud jste nastávající maminka, stiskněte pouze příslušné tlačítko a systém vás automaticky zaregistruje jako těhotnou. Pokud chcete, můžete si vyplnit i přibližné datum porodu a pohlaví očekávaného děťátka.

ultrazvuk

Do dětského klubu Rohlíček se může přihlásit každá nastávající maminka a každý rodič s dítětem do 4 let. Není problém, pokud máte více dětí v tomto věku. Stačí při registraci vyplnit jméno a datum narození každého zvlášť.

Při nákupu od pondělí do čtvrtka s doručením mezi 10:00 – 16:00 máte dopravu zcela zdarma (neplatí na expresní doručení a doručení do 15minutového okna).

Další velkou výhodou jsou vrácená procenta z každého nákupu na Rohlíku. 2% zpět získáte při platbě kartou nebo hotově. Další 3% navíc získáte při platbě přes Twisto.

Kredity ve formě kódu dorazí na email po doručení 5. nákupu. Kód je nutné uplatnit na stránce https://www.rohlik.cz/poukaz/ do 7 dnů. Kredity mají platnost vždy 14 dnů od uplatnění. Kredity je možné uplatnit na celý sortiment na Rohlik.cz.

Rohlicek3

Snažíme se maminkám a tatínkům práci s nákupem co nejvíce usnadnit. Víme totiž, že děťátka si zaslouží maximální péči a pozornost po celý den. Pokud si nepřejete, aby kurýr při dovozu nákupu zvonil a nevzbudil vašeho andílka, stačí kontaktovat zákaznickou podporu, která předá zprávu kurýrovi :)

Dětský klub Rohlíček

Doporučené články