Osobní odběry zdarma

blog-rohlik-po-cestě_new (1)

Nová služba „Rohlík po cestě“ s dopravou zdarma je tu! Osobní odběry fungují na 2 místech v Praze (a nově také v Brně) a  jsou zdarma.

Jste neustále v pohybu, takže se vám nedaří sladit čas a místo doručení nákupu? Bydlíte mimo aktuální rozvozovou oblast? Nebo se vám nechce platit za dopravu, když si můžete nákup vyzvednout sami vlastním autem? Tak to si oblíbíte osobní odběry zdarma!

Nákup cestou z práce domů nebo na chatu si můžete vyzvednout přímo v areálu našeho skladu na Praze 6 a vedle pobočky Alza.cz v Horních Počernicích. 

Časy pro osobní odběr jsou nastaveny tak, abyste si mohli nákup vyzvednout cestou do práce nebo z práce domů. Odběrné místo u skladu je v provozu celý den, intervaly jsou 7-10, 10-13, 13-16, 16-19 a 19-22 hodin. Odběrné místo u Alzy je v provozu v těchto intervalech: 8-11, 11-14, 14-17, 17-20 hodin.

Doprava na vyzvedávací místo je zdarma, výše minimální objednávky zůstává jako u standardního nákupu 300 Kč.

blog-rohlik-po-cestě_mapa (1)

Nákup probíhá úplně stejně, jako jste zvyklí, pouze u volby doručení místo své adresy zvolíte možnost osobního odběru, vyberete si vyhovující interval a místo pro vyzvednutí:

  • Areál skladu Rohlik.cz (Westpoint), U prioru (mapa)

Nebo odběr v Horrních Pečernicích u Alzy:

  • Vedle pobočky Alza.cz (hala H2) – Horní Počernice (mapa

pozn: strážní domek označený Rohlík.cz

Osobní odběry v Brně najdete zde

Nákup s osobním odběrem lze objednat na dnes či zítra, a to alespoň 2 hodiny před začátkem lhůty (tzn. na interval 15-18h si objednáte nejpozději do 13h). Nákup bude hned na začátku vybrané lhůty připraven k vyzvednutí, tašky na vás mezitím budou čekat v chlazeném autě. Předání a platba nákupu proběhne standardně jako u normálního nákupu, tedy buď hotově nebo kartou (předem online či u kurýra na terminálu).

Ostatní podmínky zůstávají stejné, ale upozorňujeme, že v pilotním režimu, tedy v období od 21.11.2016 do 31.1.2017, se mohou mírně měnit. Děkujeme za pochopení a těšíme se na vaše nákupy :)

Doporučené články