Dva nové způsoby, jak na Rohlíku nakoupíte ještě výhodněji

V obyčejném supermarketu jsou slevy pro všechny stejné. Když chcete ušetřit, musíte dlouze listovat akčním letákem. A ani tak nemáte jistotu, že v akci najdete „to svoje“ zboží. Ještěže Rohlik.cz není žádný obyčejný supermarket :)

Slevy pro všechny máme samozřejmě taky. Navíc si ale můžete určit, kterých 5 produktů chcete mít levnější než všichni ostatní. Právě jsme totiž spustili novinku nazvanou Vyber si své slevy. Kterých 5 produktů máme zlevnit speciálně pro vás? Vajíčka? Mléko? Kuřecí? Zmrzlinu? Stačí říct.

Vyber si své slevy na Rohlik.cz

Program Vyber si své slevy je dostupný všem Premium zákazníkům a zákazníkům s alespoň třemi objednávkami. Vyzkoušejte ho

 

Rohlicek

Druhá novinka potěší všechny rodiče děti do 4 let (a také nastávající maminky). Moc dobře víme, že mateřská a rodičovská dovolené není zrovna dovolená, takže jsme se ji rodičům rozhodli alespoň trochu ulehčit. Rohlíčkem :)

Do Dětského klubu Rohlíček je vstup úplně zdarma. Na oplátku získáte dopravu zdarma každý všední den mezi 10. a 15. hodinou. Také vám vrátíme až 5 % z každého nákupu ve formě kreditů. 2 % vracíme automaticky a další 3 % přidáme při platbě přes Twisto.

Chci se stát členem Rohlíčku

 

Doporučené články