Dnes přinášíme recept na pro vaše maličké od 9 měsíců.
Postup
- Cibuli nakrájejte na jemno, česnek promáčkněte čepelí nože a nasekejte na drobné kousky. Hovězí maso nakrájejte na kostky a ochuťte solí a pepřem.
- V hrnci rozpalte olej (lze samozřejmě použít i ghí nebo sádlo) a osmahněte na něm nejdříve cibulku. Až začne cibule chytat barvu, přidejte ještě česnek a po chvíli i hovězí maso.
- Vše dobře promíchejte, spojte a osmahněte, dokud se maso ze všech stran nezatáhne.
- Poté podlijte vodou tak, aby bylo maso ponořené (ne více) a za velmi mírného bublání duste pod poklicí do změknutí.
Ingredience
cca 700 g hovězího masa (zadní nebo kližka)
400 g růžičkové kapusty (mražené nebo čerstvé)
olej dle potřeby
sůl a pepř dle chuti