Přijďte se podívat na testování robotických kurýrů. Už zítra v Praze!

_mg_4734

Připadá vám představa robotického kurýra, který vám přiveze nákup z Rohlíku až domů, jako sci-fi? Přijďte se už zítra na vlastní oči podívat, jak taková budoucnost doručování zásilek může vypadat ;)

V Rohlíku milujeme nové technologie, proto nám samořiditelní doručovací roboti od Starship Technologies nemohli uniknout. Rohlik.cz je pro jejich vyzkoušení ideální služba, proto jsme se se Starship dohodli, že na budoucích praktických testech budeme spolupracovat.

A právě zítra se Starship tým zastaví v Praze spolu s roboty, aby zjistili, jestli je Praha vhodným místem pro rozsáhlejší testovací program. Roboti už za sebou totiž mají 7500 testovacích mil ve veřejném prostoru, ve 12 zemích a 47 různých městech.

880a4464

Testování je otevřené úplně všem a každý je vítán! Můžete se na cokoliv zeptat, udělat si sci-fi fotku na sociální sítě nebo se prostě jen mrknout a jít dál.

Přijďte nás pozdravit a seznámit se s týmem Starship i jejich roboty už zítra, v pátek 9. září od 10 do 13 hodin (zastavit se můžete kdykoli) na Staroměstském náměstí.

P. S. Naše milé kurýry jen tak nedáme, nebojte se! :) Roboti pokrývají jen část doručovací trasy.

Mohlo by vás zajímat

Doporučené články